RekoSund - För en hållbar livsstil

Vårt systerbolag RekoSund AB säljer hållbara profil- och konsumentprodukter. Försäljningen sker via webbshop och via det sociala företaget Circular Centre i Jönköping.

 

Vi jobbar ständigt med att hitta nya produkter som har hög hållbarhetsprestanda. Produkterna ska vara antingen naturliga, ekologiska, miljövänliga, giftfria, schysst tillverkade, tillverkade av människor som lever i en utsatt situation, eller allra helst allt på samma gång. Hållbara helt enkelt.

RekoSund står för ”Reko – tillverkade under schyssta arbetsförhållanden”, ”Eko – ekologiska” och ”Sunda – hälsosamma för de som använder produkterna”. Vi vill göra det enklare för ALLA människor att göra medvetna och hållbara val. Val som påverkar till det bättre både för oss människor och för vår jord. 

Profilprodukterna bidrar till att stärka organisationers varumärke. Varje profilprodukt levereras med en story som berättar om var och hur produkten är tillverkad och vad det gör för skillnad för människorna som har tillverkat produkten eller för vår jord. 

Genom att välja profilprodukter från RekoSund erhåller ni en story att berätta för medarbetare och kunder och kan på så sätt visa på ert miljö- och/eller hållbarhetsengagemang.

 

Vi stöttar även det arbetsintegrerande sociala företaget Circular Centre genom att produkterna finns  till försäljning i deras lokaler på Brahegatan 46 i Jönköping.

Har ni några frågor eller önskar ytterligare information är ni välkomna att höra av er. Vi kan även besöka er för en presentation eller bjuda på lunch för en enkel dialog.

Ni når oss på: Tel. 0702-60 70 99 eller patrik@susu.se